Szállítás, költöztetés

Házhoz szállítás

A házhoz szállítás a nálunk vásárolt tárgyakra és Budapesten belülre vonatkozik.

Azt jelenti, hogy a sofőr a teherautóval leparkol a címhez minél közelebb és leadja a platóról a tárgyakat. Nem hagyja el a teherautót. Érdemes lehet parkolóhelyet előre lefoglalni neki.

Ennek díja a boltunktól való távolságtól, helyszíntől függően minimum 11 000 Ft.

Ha emeletre, szobába hordásra, összeszerelésre, helyben rakodásra van szükség, akkor az árat a boltunkban, a konkrét körülmények és igények alapján tudjuk meghatározni.

Ingyenes, ha:
- (1) csak címig kérik kiszállítani, tehát csak egy sofőr megy az autóval, aki leadja a platóról a tárgyakat, és nem hagyja el az autót,
- (2) a szállítás időpontját mi határozzuk meg 5 munkanapon belülre, 8-18 óra közötti időpontra.

(1) Munka: Rakodóval, emeletre, szobába hordással az árat a konkrét körülmények alapján tudjuk meghatározni a boltunkban.
(2) Időpont: Ha Ön jobban meg szeretné határozni a házhoz szállítás időpontját, akkor távolságtól, helyszíntől függően 6000 Ft-tól a házhoz szállítás díja.


Költöztetés, fuvarozás

A 24 köbméteres, 3,5 tonnás teherautó díjai:
- Az óradíj legalább négy órás költöztetés esetén 2 emberrel (sofőr + rakodó) 16 000 Ft/megkezdett óra, 3 emberrel (sofőr + 2 rakodó) 19 000 Ft/megkezdett óra.
- Emeletdíj nincs: 0 Ft.
- Csomagolási díj nincs: 0 Ft.
- Kiállási díj Budapesten belülre nincs, 0 Ft. Ha a kiinduló vagy befejező hely Budapesten kívülre esik, akkor Pest Vármegyén belülre plusz 25 000 Ft kiállási díj. Pest megyén kívülről vagy kívülre egyedi kiállási díjat határozunk meg.

Beszámítás:
Használt, feleslegessé vált dolgait előzetes egyeztetés alapján beszámítjuk. Például: bútor, lapos TV, hűtő, mosógép, mikró, centrifuga, dísztárgy.